Skip to main content

INTERESSE?

Wil je met ons kennismaken? Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen of heb je gewoon een vraag voor ons?

Klik op onderstaande knop, stuur uw mail en we proberen je binnen de 24 uur te antwoorden (behalve in het weekend en tijdens vakanties).
 
CONTACTEER ONS

Geconditioneerd transport

Wij verzorgen je geconditioneerd en gekoeld transport (-30° tot +30°) van voeding. Zowel distributierondes als pallet transport van A naar B.

Nationaal en internationaal geconditioneerd transport

4D Trans is gespecialiseerd in nationaal en internationaal geconditioneerd en gekoeld transport (-30° tot +30°) van voeding. We doen zowel distributierondes in België als pallet transport van A naar B in België en daarbuiten, echter geen groupage. Onze transportdiensten zijn dedicated en op maat.
Geconditioneerd vervoer van voedingswaren is onderworpen aan specifieke reglementeringen en kwaliteitseisen. Onze chauffeurs en vloot voldoen over de ganse lijn. We scoren uitstekend op vlak van hygiëne van onze koelwagens alsook op technisch gebied – de garantie van een constante temperatuur. We beschikken over een IFS- en HACCP-certificaat en onze chauffeurs worden continu bijgeschoold in hun vakbekwaamheid.

Koeltransport van voedingsmiddelen

In opdracht van voedingsbedrijven, de voedingsindustrie, supermarktketens en foodprofessionals transporteren wij diverse voedingsmiddelen met onze eigen vloot. Gekoeld en diepvries nodig in 1 wagen? Onze vloot is precies hierop bedacht. Bij een samenwerking bekijken we je noden en werken we een gepersonaliseerde transportoplossing voor je uit, voor de lange termijn.
Wij vervoeren:

Vis
Vlees
Chocolade
Maaltijden
Diepgevroren producten
Groenten
...