Skip to main content

INTERESSE?

Wil je met ons kennismaken? Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen of heb je gewoon een vraag voor ons?

Klik op onderstaande knop, stuur uw mail en we proberen je binnen de 24 uur te antwoorden (behalve in het weekend en tijdens vakanties).
 
CONTACTEER ONS

Certificaten

Onze certificaten

4D Trans voldoet aan alle regelgevingen voor het vervoer van voedingsmiddelen en gekoeld transport. Wij behaalden de volgende certificaten en vergunningen.
  • IFS Logistics
Deze norm richt zich specifiek op logistieke dienstverleners voor levensmiddelen en non-nood producten.  Hij omvat alle logistieke activiteiten voor de omgang met verpakte producten zoals transport, verpakking, opslag en distributie.  IFS Logistics kan voor land-,weg-, water- en luchttransport ingezet worden, evenals voor gekoeld of ongekoeld transport.
De norm beoogt om op basis van een rating-systeem, de compatibiliteit en de transparantie in de gehele supply chain te waarborgen.
  • HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
HACCP vormt een kader voor borging, beheersing en continue verbetering van voedselveiligheid. Met dit certificaat levert 4D Trans het bewijs dat onze organisatie de risico’s van voedselveiligheid kent en beheerst.
  • Vervoersvergunning internationaal 25715
De vergunning is verplicht voor elk motorvoertuig dat in België ingeschreven is en gebruikt wordt om internationaal vervoer van zaken tegen vergoeding te verrichten op het grondgebied van de Europese Unie én wij hebben het op zak.