Skip to main content

INTERESSE?

Wil je met ons kennismaken? Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen of heb je gewoon een vraag voor ons?

Klik op onderstaande knop, stuur uw mail en we proberen je binnen de 24 uur te antwoorden (behalve in het weekend en tijdens vakanties).
 
CONTACTEER ONS

Express leveringen

Soms heb je onverwacht een extra snelle levering nodig en ook dan kan je op ons rekenen. Express leveringen passen binnen ons kwaliteitsvol aanbod van logistieke totaaloplossingen.

Snelle express leveringen

Professioneel transport voor express leveringen van voeding op temperatuur, je vindt het bij 4D Trans. Als specialist van geconditioneerd transport voor de voedingsmiddelenindustrie hebben wij een uitgebreide vloot van koelwagens voor een uiterst snelle levering van A naar B.
Geconditioneerde express leveringen van voedingswaren zijn onderworpen aan specifieke reglementeringen en kwaliteitseisen. Maar voor ons team is dit geen probleem. Onze chauffeurs en bestel -en vrachtwagens voldoen over de ganse lijn. Zowel op technisch als hygiënisch vlak kan je op twee oren slapen. Met ons IFS- en HACCP-certificaat op zak ontzorgen wij met express leveringen precies wanneer je ze nodig hebt.

Logistieke totaaloplossingen

Onze express leveringen passen volledig binnen ons kwaliteitsvol aanbod van logistieke totaaloplossingen. Soms heb je onverwacht een extra snelle levering nodig en dan kan je op 4D Trans rekenen. Met een laadvermogen van 750 kg - 1.800 kg - 3.500 kg - 6.500 kg brengen we je express leveringen tijdig ter plaatse.
Je express transport boeken is trouwens zeer eenvoudig. Via ons klantenportaal kan je zelf aangeven waar en wanneer er geladen en gelost moet worden. Bij de start van de samenwerking vertellen we je hier graag meer over.
Wij verzorgen express leveringen voor:

  • Voedingsindustrie
  • Voedselproducenten
  • Supermarktketens en winkels
  • Foodprofessionals