Skip to main content

INTERESSE?

Wil je met ons kennismaken? Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen of heb je gewoon een vraag voor ons?

Klik op onderstaande knop, stuur uw mail en we proberen je binnen de 24 uur te antwoorden (behalve in het weekend en tijdens vakanties).
 
CONTACTEER ONS

Distributierondes

Het transport van je distributiecentrum naar je winkels – of tussen winkels – is bij 4D Trans in professionele handen. Vertrouw op onze dedicated distributierondes.

Distributie binnen België

Geconditioneerd transport van je distributiecentrum naar je winkels – of tussen winkels – is bij 4D Trans in professionele handen. Al vele jaren vertrouwen voedingsbedrijven, supermarktketens en foodprofessionals op onze dedicated transportservices en distributierondes. Onze bestelwagens worden dan geladen op de gewenste locatie en leveren het geconditioneerd transport af op verschillende plaatsen binnen je netwerk.
Distributie in België doen we met onze jonge vloot van duurzame, gekoelde bestelwagens. Op technisch en hygiënisch vlak voldoen we volledig aan de voedselveiligheidseisen in de supply chain. Ons BRC-certificaat is hiervan het bewijs. Jouw garantie op topkwaliteit en voedselveiligheid.


Distributieronde boeken

Als langetermijnpartner voor geconditioneerd transport denken we altijd met je mee. Onze klanten ervaren onze distributierondes met vaste levertijden op diverse locaties als een echte meerwaarde. Ook de moeilijkste plaatsen zijn voor ons bereikbaar en je kan al vanaf een beperkt aantal colli bij ons terecht.
Een distributieronde boeken is trouwens eenvoudiger dan ooit. Via ons klantenportaal kan je specifieke levertijden opgeven. Bij de start van de samenwerking vertellen we je hier graag meer over. Want totaaloplossingen op maat van jouw voedingsbedrijf, daar gaan we voor.