Skip to main content

INTERESSE?

Wil je met ons kennismaken? Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen of heb je gewoon een vraag voor ons?

Klik op onderstaande knop, stuur uw mail en we proberen je binnen de 24 uur te antwoorden (behalve in het weekend en tijdens vakanties).
 
CONTACTEER ONS

LINKS

Trends Gazellen 2019 ICT Truck Awards Transport Gazelle 2018

Awards

Awards

Onze cultuur van kwaliteit en toegewijde service blijft niet onopgemerkt. We zijn dankbaar voor de erkenningen en schrijven die toe aan de inzet van ons geweldig team.
  • Trends Gazellen 2019
Na een nominatie in 2018, wonnen we in 2019 effectief de Trends Gazellen Award. Ook 2020 was een succesjaar. Dat is een prijs voor de snelst groeiende bedrijven die het ondernemingsklimaat in hun streek positief beïnvloeden. Ook in 2021 en 2022 zijn we genomineerd!
  • Truck ICT Award 2018
In het kader van de jaarlijkse uitreiking van de Transport & Logistics Awards van Transportmedia won 4D Trans in 2018 de Truck ICT Award. De prijs beloont een in België gevestigde onderneming die haar eigen vrachtwagenpark beheert en een uiterst doeltreffend ICT-beleid (hardware, software en telecommunicatie) voert. Onze investeringen in IT liggen aan de basis van onze groei.
  • Gazellen "Transport & Logistics" 2018
De Gazellen zijn bedrijven die de afgelopen vijf jaar het snelst zijn gegroeid. Daarbij worden drie kwantitatieve maatstaven gehanteerd: omzet, personeel en cashflow. Er zijn drie categorieën: kleine bedrijven met een omzet tot 1 miljoen euro in 2013, middelgrote bedrijven met een omzet tussen 1 miljoen en 10 miljoen, en de grote bedrijven met een omzet van meer dan 10 miljoen. 4D Trans won deze prijs in 2018.