Skip to main content

INTERESSE?

Wil je met ons kennismaken? Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen of heb je gewoon een vraag voor ons?

Klik op onderstaande knop, stuur uw mail en we proberen je binnen de 24 uur te antwoorden (behalve in het weekend en tijdens vakanties).
 
CONTACTEER ONS

Dromen Denken Durven Doen

Nationaal en internationaal geconditioneerd transport is de kern van 4D Trans Torhout. Het BRC-certificaat is onze leidraad en alle activiteiten zijn doordrongen van 4 kernwaarden, zoals vervat in onze naam:
  • Dromen – Ooit begon het met een droom van onze zaakvoerder Wim Boydens. Met jarenlange ervaring in vervoer en transport koos hij voor een traject als ondernemer.
  • Denken – De start ging gepaard met veel denkwerk. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk.
  • Durven – In september 2011 kocht Wim een eerste koelwagen en ging hij op zoek naar klanten. Een gedurfde zet!
  • Doen – Van één bestelwagen naar een uiterst complete vloot, een vast team van vakbekwame en intern opgeleide West-Vlaamse chauffeurs, bij 4D Trans doen we het.
4D Trans is dus gegroeid dankzij een degelijke voorbereiding en dat geldt ook voor al onze transportactiviteiten. Want een duurzame samenwerking, daar heb je iets aan. En hier stopt het niet. We kijken naar de toekomst om je een nog betere service te kunnen bieden. Uitbreiding, een verhuis… wie weet