Skip to main content

INTERESSE?

Wil je met ons kennismaken? Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen of heb je gewoon een vraag voor ons?

Klik op onderstaande knop, stuur uw mail en we proberen je binnen de 24 uur te antwoorden (behalve in het weekend en tijdens vakanties).
 
CONTACTEER ONS

DOWNLOAD

4D Trans - Informatienota's finaal (1098 Kb)

LINKS

WinWinner

WinWinner

WinWinner

Beste potentiële investeerder,

De groei van 4D Trans gaat goed: wat 10 jaar geleden startte als transportbedrijf met 1 chauffeur en 1 bestelwagen, is ondertussen uitgegroeid tot een flinke onderneming met een 50-tal medewerkers en een wagenpark van een 40-tal voertuigen. Onze groei in de markt van het temperatuurgecontroleerde transport (-30° tot +30°) leverde ons onder meer in 2019 de Trends Gazelle Award voor kleine bedrijven in de provincie West-Vlaanderen op.

Nu zijn we klaar voor de volgende stap: we willen in Torhout een eigen magazijn met koelcellen en diepvriezers bouwen. We merken namelijk steeds vaker dat klanten niet alleen hun goederen willen laten vervoeren, maar ze ook tijdelijk willen opslaan.

Die magazijnplannen vereisen natuurlijk investeringen. In totaal zijn we op zoek naar bijna 8 miljoen euro. Een deel van dat bedrag willen we ophalen via WinWinner. Dat is een crowdlendingplatform waarop ondernemingen hun zoektocht naar financiering publiek kunnen maken en investeerders kunnen vinden die via leningen in die ondernemingen willen investeren. WinWinner begeleidt 4D Trans bij het hele proces van de publieke financieringszoektocht (opmaak van de campagne, administratie, contact met investeerders...). Concreet zijn we via WinWinner op zoek naar minimaal €68.000 en maximaal €250.000.

We houden dus een crowdfundingcampagne, en dat betekent dat jij ook mee kan investeren in 4D Trans via een lening die jou een rendement kan opleveren dat ruim boven de rentes op spaarboekjes ligt! Concreet kan dit via
 • een gewone achtergestelde lening (minimaal 500 euro, maximaal 5.000 euro):
  • 6,5% jaarlijkse brutorente
  • Investering met een looptijd van 5 jaar
  • Jaarlijks constante aflossing
  • 0% waarborg
 • de winwinlening (minimaal 5.000 euro, maximaal 75.000 euro):
  • 1,75% jaarlijkse brutorente + 2,5% jaarlijks belastingkrediet = brutorendement van 4,25%
  • 40% overheidswaarborg op het openstaande bedrag
  • Investering met een looptijd van 5 jaar
  • Jaarlijks constante aflossing
  • Meer weten over de winwinlening? Je vindt meer info over deze maatregel op de site van WinWinner.

Uiteraard willen we je ook op de risico’s van een eventuele investering wijzen. Als investeerder loop je het risico dat je het geïnvesteerde bedrag geheel of gedeeltelijk verliest in geval van onmogelijkheid tot terugbetaling.

Wil je meer informatie over de financieringszoektocht van 4D Trans? Neem gerust een kijkje op het WinWinner-platform, waar je onze campagnepagina vindt. Daar kan je onze groeiplannen, financiële info en de investeringsvoorwaarden raadplegen.